Studentrum Agnebergsgatan 3B 1 juli

Vi har ett studentrum om 12m2 för mycket skötsam gymnasieelev. Hyra ca 2500kr/månad inklusvie el, värme och vatten. Internet ingår ej. Delvis möblerat med skrivbord och sängbord.

Det är gemensamt kök och badrum. Badrummet skall delas med en annan boende. Det är fyra stycken rum i boendet som delar på kök och vardagsrum. Det är av största vikt att man sköter sig efter alla städ och boenderegler som gäller när man skall dela kök och gemensamma ytor. Förälder står för kontraktet och kommer förstås att kontaktas om det uppstår problem. Alkohol och rökning är ej tillåtet i boendet och inga övernattande gäster eller gäster i gemensamma utrymmen.

Ansökan görs via bostadsansökan på vår hemsida, du når formulär här. 

Skriv gärna en prestentation om dig själv och vad du kommer studera samt varför du behöver ett studentrum. Skriv förälders uppgifter på bostadssökande och dina egna uppgifter på medsökande.

 

 

 

 

Vi har fått in några lägenheter till uppsägning som vi jobbar med.

Skicka in Er bostadsansökan så finns ni med i vårt system eller gör en förnyelse om ni redan satt upp er tidigare. Minst var 3:e månad behöver ni göra en förnyelse för att forfarande ha en aktuell ansökan.